O’SMIRLAR RUHIYATIDAGI PSIXOLOGIK OʻZGARISHLAR - Yusupova Shodiya Avaz qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqola davr o’smirlari psixologiysi haqida. Shuningdek, qizlar va o’smir bolalarda kechadigan psixologik o’zgarishlar ularning rivojlanishiga ta’siri haqida so’z boradi. O’smirlik davrining o’ziga xos xususiyatlari ochib berilgan.