BOSHLANG’ICH TALIM O’QITUVCHISINING INNOVATSION VA INTEGRATSION DARSLARNI AMALIY TASHKILLASHTIRISH MAHORATI - Jurabayeva Zarnigor Zohidjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annatatsiya. Ushbu maqolada boshlang’ich ta’lim o’qituvchilarining o’z- o’zini rivojlantirish ta’limni zamonaviy shaklda tashkil etish, ularning pedagogik mahoratini yuqori darajaga ko’tarish, o’z ustida doimiy ishlash, o’quv, tartibga solish va ilmiy ishlarda tizimli ishtirok etish jarayonini o’z ichiga oladi. Shu bilan birga boshlang’ich ta’lim tizimini sifat- samaradorligini oshirishda, boshlang‘ich sinf o’qituvchisining mahorati to’g’risida so’z boradi.