BOSHLANG’ICH TALIM JARAYONIDA INNOVATSION VA INTEGRATSION TEXNALOGIYALARDAN KENG FOYDALANISH - Jurabayeva Zarnigor Zohidjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang`ich sinflarda fanlarni o`qitishda innovatsion texnologiyalarning o`rni va ahamiyati bayon etilgan.Shuningdek dars jarayonida turli xil o`yinlardan foydalanishning muhim jihatlari o`quvchilar tomonidan samarali o`zlashtirilishiga xizmat qilishi asoslangan.