MAVZU: ISLOM IQTISODIYOTIDA FOIZ TUSHUNCHASI - Javohir Yoqubjonov Farhodjon o‘g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada juda ko‘p muhokama qilingan Islomiy moliya muassasalarida ribosiz foyda va Islomda foiz tushunchalari haqida so‘z boradi.