JAHONDA MOLIYAVIY HISOBNING XALQARO STANDARTLARI RIVOJLANISHINING TENDENSIYALARI - MAHSUTALI BUVAMATOV DARMONJONOVICH (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada O‘zbekistonda biznes sub’ektlarida buxgalteriya hisobini yuritishning amaldagi tartiblari ular faoliyatini haqqoniy aks ettirish, biznesning potensial qiymatini baholash, muhim, sifatli boshqaruv qarorlarini qabul qilishda qator tarixiy rivojlanish tendensiyalari kabi muammolar tahlil qilinadi.