O‘ZBEKISTON VA TURKIYA DAVLATI HAMKORLIGI VA UNING ME’YORIY HUQUQIY ASOSLARI - Izzatova Ra’no Ulug’bekovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O’zbekiston va Turkiya davlatining hamkorlik aloqalari uning istiqbollari to’g’risida so’z boradi.