O’ZBEKISTONDA MOLIYA BOZORINI RIVOJLLANTIRISH - Jumayev Hojimuhammad (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada moliya bozorining mamlakat iqtisodiyotida tutgan o’rni va ahamiyati, uning istiqboldagi asosiy yo’nalishlari keng yoritib berilgan. Moliya bozorini rivojlantirish sharoitida O’zbekiston fond birjasi faoliyatini takomillashtirish istiqbollari ko’rib chiqilgan.