ZAMONAVIY TA`LIMDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING AHAMIYATI - Saidova Zulfizar Askarovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada akademik litsey o`quvchilarining kognitiv kompetensiyalarini rivojlantirishning yana bir omillaridan biri o`quvchilarga beriladigan zamonaviy matematik ta`limda axborot texnoligiyalaridan foydalanishning ahamiyati haqida gap boradi.