ABDULLA AVLONIYNING TA’LIM TARBIYAGA OID QARASHLARI - Bozarova Rayxona Elyorbek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Abdulla Avloniyning ta’lim tarbiyaga oid qarashlari, adibning boy pedagogik merosi, ta’lim-tarbiya masalalarini rivojlantirishdagi roli, uning pedagogik faoliyati, adabiyotga qo’shgan hissasi haqida to'liq bayon qilingan.