YANGI KONSTITUTSIYA EKOLOGIYA HIMOYACHISI - Rahmatova Asalxon Ulugʻbek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola Yangi O‘zbekiston taraqqiyotida yangi tahrirdagi Konstitutsiya qabul qilinishining tarixiy zaruriyatiga bag‘ishlanib, undagi ekologiya va atrof-muhitni muhofaza qilish zaruriyati hamda majburiyatlariga oid masalalar tahlil etilgan.