YUZ NERVI VA UNING PATALOGIYASI - Gulomboyeva Nafosatxon; Xusanova.M.A (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mamlakatimiz tajribasini va eng yaxshi jahon yutuqlarini uygunlashtirish asosida tibbiyot fanini rivojlantirish strategiyasini va prognozlashni ishlab chiqish,ilmiy-tibbiy tadqiqotlar samaradorligini oshirish,fan, texnika va ilgor tajriba yutuqlarini sog’liqni saqlash amaliyotiga joriy qilish.