ELEKTRON TOʻLOVLARNI AMALGA OSHIRISHNING TEXNIK TAʼMINOTI - Tojimamatov I. N; Ma’murova R. I (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu tezisda elektron toʻlovlarni amalga oshirishning texnik taʼminoti, elektron savdo-sotiq to’g’risida ma’lumot beriladi.