BOLALARNI SPORTGA JALB QILISH VA OMMALASHTRISH. - Umarova Asila Islomjon qizi; Sobirova Dilnavoz Isroil qizi; Axmadova Fotima (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bolalarni sportga jalb qilishning ularning umumiy rivojlanishi uchun ahamiyati o'rganilgan. U jismoniy va ruhiy salomatlik foydalari, ota-onalar va jamoalarning roli va bolalar o'rtasida sport bilan shug'ullanishni rivojlantirish strategiyalarini o'rganadi. Tadqiqot sportning xarakterni shakllantirish va umrbod ko'nikmalarga ijobiy ta'sirini ta'kidlab, bola rivojlanishiga yaxlit yondashuvni rag'batlantiradi.