TARIXDAN TARIXSHUNOSLIK SARI - Saparov Abdulvosit Abdulmajid o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Bu tezisda tarixshunos sifatida tarixiy shaxslarga baho berishda tarixiy shaxslar haqida yozib qoldirgan asar mualliflarining shaxsi va laborotoriyasi tahlil qilingan. Tahlil uchun Amir Temur va u haqida yozib qoldirilgan asar mualliflari misol qilib olingan.