BOSHLANGʻICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH. - Bakirova Shoxzoda Ibroximjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola axborot texnologiyalarining (IT) boshlang'ich maktab matematika darslariga integratsiyasini o'rganadi. Ta'limda texnologiyaning o'sib borayotgan ta'siri bilan ushbu tadqiqot IT-ning talabalarning matematik o'rganish tajribalariga ta'sirini baholashga qaratilgan. Maqolada adabiyotlar tahlili keltirilgan, qo'llanilgan usullar muhokama qilingan, tadqiqot natijalari keltirilgan va kelajakda amalga oshirish uchun tushuncha va takliflar bilan yakunlanadi.