INNOVATSION YONDASHUV ASOSIDA BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING DARSGA BO’LGAN PROAKTIVLIGINI OSHIRISH - Abdullayeva Madina Baxtiyorjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada darslarni tashkil qilish jarayonlarida innovatsion yondashuv asosida, boshlang'ich sinf o'quvchilarining darsga bo'lgan proaktivligini oshirish masali o’rganildi va taxlil qilindi.