NIZOLARNI YENGIB O‘TISHNING PSIXOLOGIK O‘ZIGA XOSLIGI - Tojiboyeva Gulxumor Raxmonjonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada shaxslararo nizoning yuzaga kelishi, dinamikasi va so‘nggi natijasini belgilovchi psixologik omillar, nizoli xulq-atvorga shasxlilik moyilligi sifatidagi tajovuzkorlik shuningdek, nizo dinamikasi xususiyatlarini aniqlab beruvchi omillar haqida so‘z boradi.