AHBOROT PSIHOLOGIK XAVSIZLIKNI TA’MINLASHDA KOMMUNIKATIV YONDASHUV MASALALARI. - Yusupova Yo.M (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: Ushbu maqola psihologik havfsizlikning o’ziga hos hususiyatlari haqida va ahborot psihologik havfsizlining XXI asrga hos хусусиятлари хакида фикрлар ва тахлиллар баён этилган. Axborot va psixologik xavfsizlikka yangi chaqiriq va tahdidlar – axborot urushlari, axborot qarama-qarshiligi, psixotronik qurollar, xalqaro terrorizm va boshqalar. Axborot - psixologik xavfsizlik bu - fuqorolar, ularning alohida guruhlari va ijtimoiy qatlamlari, umuman olganda aholini salbiy axborot - psixologik ta'sirlardan muhofaza qilinganlik holatidir.