EKOTIZIMLAR VA ULARDA ORGANIZMLAR FAOLIYATI. - Saidmuradova Sabrina Ulug'bek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada ekotizimlar va ulardan organizmlar faoliyati hamda biotsenoz , fitotsenoz, zootsenoz, mikotsenoz va mikrobiotsenozlar haqida ma'lumotlar berilgan.