O‘QUVCHILARDA TANQIDIY FIKRLASHNI SHAKLLANTIRISH - Rasuljonova Durdona Zokirjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu tezisda boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida 4k modeli hamda tanqidiy fikrlashni shakllantirish bo‘yicha ba’zi bir maslahatlar va metodik usullar keltirib o‘tilgan. Bu tezis orqali tanqidiy fikrlashga o‘rgatishning samarali ekanligi haqida fikrlar keltirilib, yechimlar berib o‘tilgan.