RADIOAKTIV OILALAR. SUN’IY RADIOAKTIVLIK - Aslonov Xayrullo Shukrullo o’g’li; Obidjonova Huvaydo Hayrullo qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqola rentgen nurlarining kashf etilishi va bu jarayondan so’ng radioaktivlik xususiyatlarining ochilishi va turlari haqida fikrlar yoritilgan.