BUTUN JAHONDA SODIR ETILAYOTGAN KIBER JINOYATLAR VA ULARNING OLDINI OLISHDA VUJUDGA KELAYOTGAN MUAMMOLAR - Narziyev Shaxzod Zoirovich; Sotvoldiyev Xasanboy (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada kebr sohada dunyo bo’ylab sodir etilib kelinayotgan jinoyatlar ularning butun dunyoda ijtimoiy- madaniy, iqtisodiy- siyosiy tasir doirasi hamda ushbu turdagi jinoyatlarning sodir etilish sabablari ularni vujudga kelishiga sababchi bo’lgan omillar va kiberjinoyatlardan ximoyalanish usul va tartiblari to’grisida ayrim fikr muloxaza va foydali ma’lumotlar bayon etildi.