BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINI MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYALASHDA FOLKLOR ASARLARINING AHAMIYATI - Axmedova Shahnoza Fayzullo qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi o’quvchilarni xalq og’zaki ijodi – folklor namunalari bilan tanishtirish hamda bu orqali ularda m’naviy- axloqiy tarbiya elementlarini shakllantirish haqida fikr yuritiladi.