AXBOROT XAVFSIZLIGI SOHASIDA TAQSIL OLADIGAN TALABALARNING KEBIR XAVFSIZLIKNI O‘QITISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - D.A.Raxmatullayev (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Hozirgi vaqtda mamlakatimizda oliy ta’lim tizimini modernizatsiyalash hamda rivojlangan mamlakatlar ta’lim standartlari talablariga har tomonlama javob beradigan raqobatbardosh, kreativ fikrlovchi mutaxassis kadrlarni tayyorlashga qaratilgan o‘qitish jarayonini takomillashtirish zaruratini yuzaga kelmoqda. Oliy ta’lim tizimini tubdan takomillashtirish, oliy ma’lumotli mutaxassislar tayyorlashning maqsadli yo‘nalishlarini aniqlash, ayniqsa, kebir xavfsizlik o‘qitish kebirhujum tobora oshib borganligi o‘quv jarayonini sifatli tashkil etish dolzarb hisoblanadi va juda muhim ahamiyatga egadir.