KAMQONLIK KASALLIGINING KELIB CHIQISHI, PROFILAKTIKASI VA DAVOLASH USULLARI - Kurbanov Anvar A‘lamovich; Narzikulov Amonjon Rabbimovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada anemiya kasalligining kelib chiqish sabablari,oldini olish va davolash chora tadbirlari hamda anemiya kasalligining turlari va belgilari haqida ma'lumotlar berilgan.