INGALYATSIYA MUOLAJALARINI QO’LLASH. - Olimjonova Xayotxon (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Hozirgi kunda , ayniqsa qish faslida yuqori nafas yo’llari kasalliklari ko’p kuzatilmoqda. Yuqori nafas yo’llari kasalliklarida ingalyatsiya muolajalari samarasi yuqori hisoblanadi.