PATRONAJ HAMSHIRASINING VAZIFALARI - Muqimova Hamidaxon (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Patronaj hamshirasi - bu sizning uyingizga kelgan va yangi tug'ilgan chaqaloqqa g'amxo'rlik qilishda yordam ko'rsatadigan malakali tibbiyot mutaxassisi.