RUHIY SALOMATLIKNI HIMOYA QILISH. - Qodirova Shaxnozaxon (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ruhiy salomatlik -Jahon sogʻliqni saqlash tashkiloti tomonidan inson oʻz imkoniyatlarini roʻyobga chiqarishi, hayotning normal stresslariga dosh bera oladigan, samarali va samarali mehnat qilishi, shuningdek, oʻz hissasini qoʻshishi mumkin boʻlgan farovonlik holati sifatida tavsiflanadi.