MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLA NUTQINING GRAMMATIK TO‘G‘RILIGINI SHAKLLANTIRISH METODIKASI. - Muxitdinova Maftuna Olimovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maktabgacha tarbiya yoshi bolaning ilk ravon nutqining shakllanish bosqichi hisoblanib, bu davr onalar uchun ham juda muhimdir. Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi turli guruh bolalarining nutqida uchraydigan grammatik xatolar va ularni bartaraf etish usullari haqida fikr - mulohazalar yuritilgan.