OILAVIY MUNOSABATLARNING BOLA MAKTABGACHA TA’LIM MUHITIGA MOSLASHUVIDA PSIXOLOGIK TA’SIRI - O.K.Ibragimova; M. Xalikova (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolani maktabcha ta’lim tashkilotiga ijtimoiy- psixologik moslashish davrida ota-onasining roli va ahamiyati haqida yoritilgan. Qolaversa boshqa oila a’zolarining ham boladagi bu yangi muhitga moslashish davrida nimalarni hisobga olishi haqida so‘z boradi. Boladagi adaptatsiyani oson kechishi uchun bir qator maslahatlar, moslashish bosqichlarini qanday ketma-ketlikda olib borish bo‘yicha tizimli tavsiyalar berilgan.