O’SMIRLIK DAVRIDAGI PSIXOLOGIK O’ZGARISHLAR VA ULARNING KELIB CHIQISH SABABLARI - Yo. M. Yusupova; Sotvoldiyeva Zebuniso Abbosbek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada osmirlik davrining psixologik jihatdan rivojlanish xususiyatlari, osmir shaxsining shakllanib, kamolotga erishish yollari va unga tasir etadigan biologik va ijtimoiy omillarning tasir masalalari hamda olimlarning osmirlardagi qiyinchiliklar va bu qiyinchiliklarni keltirib chiqaruvchi sabablar haqidagi fikrlari hamda turli xil qiyinchiliklardan o’smirlarning oson o’tishda ota- onalar va amaliyotchi maktab psixologlari uchun maslahatlar berilgan.