MAKTABGACHA YOSH DAVRIDA XAVOTIRLANISH HOLATINING AQLIY RIVOJLANISHGA TA’SIRI - Xasanova Saidaxon Ganijonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarning xavotir va qo'rquvi hamda ularni bartaraf etish, maktabgacha yoshdagi psixoterapiya usullari va vositalari keltirilgan. Maqolada ko‘rsatilgandek, maktabgacha yoshdagi bolalarda qo‘rquv va xavotirlarining o‘ziga xos jihatlari ularni yuzaga keltiruvchi omillarni tahlil qilish, ertak terapiyasi orqali o‘rganish yoritilgan.