MAKTABGACHA TA’LIM - KELAJAK POYDEVORIDIR - Mirzayeva Odinaxon Jumaboyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqola Maktabgacha ta’lim tizimini rivojlantirish maqsadida joriy etilgan “Ilk qadam” davlat dasturi mazmunini yoritishga bag’ishlanadi. Shuningdek, mazkur dastur doirasidagi bajarilishi lozim bo’lgan masalalar to’g’risida mulohazalar bayon qilingan.