TASVIRIY SAN’AT FANINING MUKAMMAL O‘QITILISHI UCHUN MODDIY VA METODIK TA’MINOTINI YAXSHILASHDA OTA-ONALAR BILAN ISHLASHNING AHAMIYATI. - Boboniyozova Roziya Mirsalim qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya.Ushbu maqola tasviriy san'atni mukammal o'qitish uchun moddiy va uslubiy ta'minotni takomillashtirishda o'qituvchilar va ota-onalar o'rtasidagi hamkorlikdagi sa'y-harakatlarning ahamiyatini o'rganadi. Mavjud adabiyotlarni tahlil qilish, samarali usullarni muhokama qilish, natijalarni taqdim etish va har tomonlama muhokama qilish orqali maqola tasviriy san'at ta'limi sifatini oshirishda ota-onalarning hal qiluvchi rolini ta'kidlashga qaratilgan.