BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA TABIIY FANLARNI O‘QITISH METODIKASI VA UNI TAKOMILLASHTIRISH - Rahmatullayeva Sabohat Sa’dullayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda tabiiy fanlarni o‘qitish ahamiyati yoritilgan. Maqolada tabiiy fanlarni qanday zamonaviy usullar orqali o‘qitish usul va vositalari yoritiladi. Maqolada tavsifiy metoddan foydalanilgan.