BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARI BOG’LANISHLI NUTQINI O’STIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYANING O’RNI - G’aniyeva Muhabbat Lutfullayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Raqamli texnologiya, bolaning nutqiy rivojlanish jarayonini boshqaruvchisi pedagog, nutqiy rivojlanishning individual xususiyatlari.