BOSHLANG‘ICH TA’LIM YO‘NALISHI TALABALARIGA INNOVATSIYA VA INTEGRATSIYA FANINI SIFATLI TASHKIL ETISH - Nazirov Usmon Qosimovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada Innovatsiya va integratsiya fanini to‘g‘ri tashkil etishga oid metodik tavsiyalr berilgan. Maqolada fanlarni tashkillashtirishda innovatsion yondashuvlarning ahamiyati yoritilgan. Maqolada tavsifiy metoddan foydalanilgan.