NOMINAL VA QISQA TUTASHUV REJIMLARIDA APPARATLARNING QIZISHI, ISSIQLIKKA CHIDAMLILIGI - I.M.Madaminov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Elektr apparatlarning o‘tkazgich va ferromagnit qismlarida elektr energiya yo‘qotiladi. Yo‘qotilayotgan energiyaning bir qismi apparatning qizishiga, qolgani esa atrofdagi muhitga issiqlik orqali tarqaladi.