BUGUNGI KUNDAGI MOLIYA SIYOSATI VA UNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Djumabayev Aybek Reimbayevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hayotining barcha jabhalarida va iqtisodiy sohada moliyaviy munosabatlar, xo'jalik yuritishning turli-tuman shakllaridan foydalanish jamoat talab-ehtiyojlarini yaxshiroq qondirish, resurslarni tejash, mahsulot assortimenti va texnika bazasini yangilash, mehnat jamoalarining ijtimoiy muammolarini hal etishi yo'lida raqobatni rivojlantirish haqida fikr yuritilgan.