FIZIKA DARSLARIDA NAMOYISH TAJRIBALARIDAN FOYDALANISh XUSUSIYATLARI. - Hanifahon Toshmatova Abdusattor qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotasiya: Ta'lim jarayonida namoyish tajribalarining yangi bilimlar manbai, fizikaviy nazariyalarning fundamеntal asoslari, o'qitish usuli, o'rganilayotgan hodisalarni vizuallashtirish – illyustrasiya qilish, o'quvchilarning fizikaviy tafakkurini rivojlantirish, amaliy malaka va ko'nikmalarni rivojlantirish vositalari ekanligi maqolada yoritib bеrishga harakat qilingan.