JISMONIY MADANIYATNI RIVOJLANISHIGA YORDAM BERUVCHI VA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR. - Qurdoshev Xolmurod (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Mazkur maqolada mamlakatimiz miqyosida jismoniy madaniyat tizimining jamiyatimizda tutgan o’rni , rivojanish bosqichlari, fanning maqad va vazifalari, yo’nalishlari hamda mamlakatimiz mustaqillikka erishgandan keyimgi yillarda sport sohasida olib borilgan mashaqqatli islohotlar va ularning qo’lga kiritilgan smamarali natijalar haqida fikr yuritiladi.