YOSH AVLODNI INTELLEKTUAL VA IJODIY QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH BO’YICHA DAVLAT TA’LIM SIYOSATI - Pirmanova Gavhar Nazarkulovna; Haydarova Nozigul Bahrom qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yosh avlodning intellektual va ijodiy qobiliyatini rivojlantirish va bu jarayonni samarali tashkil etish bo`yicha davlat ta’lim siyosati haqida qisqacha tavsiyalar berilgan.