SUV TANQISLIGI : KELIB CHIQISH SABABLARI VA YECHIMLAR. OROL FOJIASI - O’rinboyeva Yulduz Pirnazarovna; Abdurashidov Xurshid Qoʻldosh oʻgʻli (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya : Soʻnggi yillarda dunyo miqyosida suvga boʻlgan ehtiyoj ortib bormoqda va suv tanqisligi vujudga kelmoqda. Suvga boʻlgan ehtiyoj odam sonining ortishi va insonning tabiatga boʻlgan shavqatsiz munosabati orqali vujudga kelmoqda.