SHAXSIY XAVFSIZLIK MADANIYATINI TARBIYALASH – MADANIYATNING MUHIM TARKIBIY QISMI VA SHAXSNING SHAKLLANISHIDAGI MUHIM SOHASIDIR - Tasheva Nasiba Salimovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda shaxsiy xavfsizlik madaniyatini shakllantirishning o’rni va ahamiyati tahlil etilgan. Bugungi kunda bolalarda hayot xavsizlgini ta’minlashning dolzarb masalalari tadqiq etilib, mazkur masalada taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.