RUS BOLALAR FOLKLORINING O‘RGANILISHI VA AHAMIYATI - Pardaboyeva Dilfuza Rustamovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Rus xalq og‘zaki ijodida bolalar folklori alohida ahamiyatga ega.Bolalarning donoligi, kattalarning bolalar uchun yaratgan namunalaridagi olijanoblik tuyg‘ulari bu namunalarning umri barhayotligini ta’minlaydi.Maqolada rus bolalar folklorining ahamiyati haqida ma’lumot berishga harakat qilingan.