QONUNCHILIKNI TAKOMILLASHTIRISHGA OID ASOSIY YONDASHUVLAR TAHLILI - Ashuroxunova Iroda Tohir qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada huquqiy jamiyatni shakllantirishda zarur bo'lgan Qonunchilik tizimini rivojlantirishga oid yondashuvlar hamda zarur bo'lgan amaliy harakatlar izchilligi masalasi yoritiladi.