O’ZBEKISTON – HUQUQIY DAVLAT - Ashuroxunova Iroda Tohir qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada O‘zbekiston Respublikasining yangi tahrirda qabul qilingan Konstitutsiyasiga kiritilgan huquqiy davlat prinsipi, mazkur tushunchaning mazmun-mohiyati va tahlili haqida so‘z boradi.