O’ZBEKISTONDA FINLYANDIYACHA METODLAR YORDAMIDA TA’LIM TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH - Xudoybergenova Saodat (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O’zbekistonda Finlyandiyacha metodlar yordamida ta’lim tizimini takomillashtirish istiqbollari Finlyandiya ta’lim sifatini boshqarish tizimlarini tahlil qilib, ularni yutuq tomonlarini o’rganish, rivojlangan mamlakatni ta’lim tizimidagi zamonaviy metodlarni respublikamiz minitalitetidan kelib chiqib tatbiq etish bo’yicha tavsiyalar ishlab chiqishga bag’ishlangan.