OILADA BOLALARNI SOG’LOM TURMUSH TARZI MA’DANIYATNI SHAKLLANTIRISH USUL METOD VA VOSITALARI - Jo’rayeva Mohimbonu; Jumayeva Matluba (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Aannotatsiya: ushbu maqolada oilada bolalarni sog’lom turmush tarziga o’rgatish, sog’lom turmush tarzining ahamiyati hamda uni oila madaniyatidan boshlab o’rgatish lozimligi, jamiyatda oilaning sog’lom avlodni tarbiyalashdagi o’rni haqida qadimdan shakllangan madaniy qarashlar xususidagi fikrlar berilgan.