СТРАТЕГИЯ ПОВЫШЕНИЯ КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТИ МАЛОГО И СРЕДНЕГО БИЗНЕСА РЕГИОНА - Маликов А.Ж; Сабденова Ж. О (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Бар Казақстан Республикасындағы қазіргі кезеңдегі шағын жане орта бизнесті мемлекеттік талдайды. - Инкубаторлар технологиялық бизнеся дамуы елдің жекелеген келешегін дамыған елдер, проблемалары бар талдау және Қазақстандагы жагын бизнес салыстыру қорытындылары бойынша Авторлардың айтуынша, узак мерзімді курстар арқылы кәсіпкерлерді тәрбиелеу, ықпал ету барган сайын қажетті болып табылатын, eeninen әзірленді және отбасылық бизнесті оң әсерін тигізеді.